רכיבים:
330 גרם שקדים או אגוזי מלך
60 גרם חלבון אפונה אורגני
20 תמרים טריים, מגולענים
3 כפות נדיבות של קקאו גולמי או שוקולד מריר
1/2 כפית תמצית וניל איכותית
כפית קינמון טחון
קמצוץ מלח ים
מיץ מחצי תפוז + גרידת התפוז
או כל ציפוי אחר שבא לכם
פתיתי קוקוס, שברי קקאו, שברי אגוזים, אבקת מאצ'ה
הוראות הכנה:
מכניסים למעבד מזון את השקדים, קינמון, אבקת חלבון, מעט
גרידת תפוז ושוקולד מריר או קקאו.
מעבדים עד שהתערובת נראית פירורית.
מוסיפים את התמרים ותמצית הוניל ואז מעבדים שוב עד
שהתערובת מתחילה להתאחד.
מוסיפים מיץ מחצי תפוז במידת הצורך.
יוצרים כדורים עם הידיים מגלגלים את הכדורים
בפתיתי קוקוס או בכל ציפוי אחר שאתם אוהבים.
בתאבון!